Over ons

Ik ben Mieke Raemakers-Mennen
Ik woon met mijn man Henk en mijn kinderen Tom en Lisa in het buitengebied van Kelpen-Oler.
Na 9 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, waarvan 6 jaar in het Montessori-onderwijs, heb ik besloten dat ik me wil richten op kinderen uit het basisonderwijs met een individuele hulpvraag. Ik ben bevoegd intern begeleider en heb in 2010 de opleiding voor remediaal specialist afgerond. Ik mag me nu master special educational needs noemen.

Toen mijn vader in 2004 ernstig ziek werd, kwam ik via hem in contact met Math Hansen en het muziekwaterbed. Nadat mijn vader in 2007 is gestorven heb ik zijn dagboekaantekeningen gebundeld en samen met mijn eigen ervaringen uit die periode verwerkt in een boek: Ik kanker? Dat kan toch niet!? Door het schrijven van het boek kwam ik steeds meer in contact met Math Hansen. Het werken met het muziekwaterbed kreeg steeds meer mijn interesse.
Math heeft me leren werken met het muziekwaterbed, iets waar ik altijd dankbaar voor zal blijven.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen met het werken met het muziekwaterbed.
In 2014 heb ik mijn diploma voor voetreflex plus therapeut behaald bij Total Health. Hiernaast heb ik de medische en psychosociale opleiding gedaan.  De combinatie van voetreflexplus en het muziekwaterbed ervaar ik als zeer waardevol. Ik blijf me ieder jaar bijscholen, waardoor mijn kennis up-to-date blijft en ik ook steeds meer nieuwe technieken leer toepassen.

Mijn praktijk ligt in het buitengebied van Kelpen-Oler. Met de auto heel gemakkelijk bereikbaar via de N280. Er is voldoende parkeerruimte op het erf. Een bushalte bevindt zich op ongeveer 500 meter vanaf de praktijk.