Voetreflexplus

Voetreflexmassage ontspant lichaam en geest, laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd. Al duizenden jaren wordt deze natuurlijke en veilige geneeswijze in China toegepast. Sinds 150 jaar wordt voetreflexmassage in het Westen toegepast. De effectiviteit hiervan is dan ook ruimschoots bewezen.
De combinatie van de Westerse en de authentieke Chinese voetreflexmassagetechnieken is zeer effectief, versnelt de resultaten en geeft een uitbreiding van behandelingsmogelijkheden.

Tijdens een voetreflexplus behandeling bij praktijk Drijvende Kracht ligt u op een muziekwaterbed. Op deze site kunt u meer lezen over het muziekwaterbed. Tijdens de behandeling helpt het muziekwaterbed om sneller en in een diepere ontspanning te komen, waardoor de voetreflexplus behandeling een diepere uitwerking kan hebben.

Ik heb de beroepsopleiding voetreflexplus bij Total Health gevolgd en twee jaar medische en psychosociale basiskennis gevolgd.